Nő és férfi kapcsolata: ezer szín és hang tízezer árnyalatával gazdag, egész életünkön át tartó, kalandos utazás, még a trendi, gendersemleges világban is. Nőnap alkalmából ebből az ezerszínű csokorból nyújt át virág helyett egy tucatnyit a Honvéd Férfikar március 7-én az MTA dísztermében. A zenei műfajokon átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat a Csinibabától az Utolsó szerelmes dalig, de megszólal a klasszikus Vadászkar a Bűvös vadászból vagy a Katonakórus a Faustból.

A nő nélküli világ levegőtlen – írja Albert Camus. Levegő nélküli közegben pedig nem terjed a hang, nem érződik a virágillat, és persze nem él meg az ember sem. A Honvéd Férfikar kivételes szórakozást ígérő crossover estjén azonban annyira tele lesz a levegő dallal, szerelemmel, tavasszal, hogy szinte még a virágillatot is érezni fogjuk… A műsorban közreműködik: Frey György – basszusgitár, Nagy László Adrián – zongora, Tiba Sándor – dob, Zsemlye Sándor Zsömi – szaxofon. Vezényel: Riederauer Richárd.

A hangverseny időpontja és helyszíne: 2016. március 7. 19:00 óra MTA Dísztereme, Budapest, V. kerület Széchenyi István tér 9.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com