Sajó Dániel

Sajó Dániel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Életrajz

Zenész családban született 1990-ben Budapesten. Gyerekkorától kezdve szeret énekelni és több hangszeren is tanult. 2009-ben a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskolában érettségizett. 2012-ben a Szent István Király Konzervatóriumban szerzett magánénekes szakképesítést majd felvételt nyert a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetébe, ahol kiváló minősítéssel szerzett diplomát előadóművészet – klasszikus ének szakon. Egyetemi évei alatt és a Honvéd Férfikarban is mestere Szüle Tamás.
Kórustagként és szólistaként is énekelt már az ország és Európa több városában is, emellett sok stúdióéneklésben vesz részt.
2017 októberétől erősíti a Honvéd Férfikar bariton szólamát.
Dánielnek nincs sok ideje unatkozni, hiszen a férfikari állása mellett egy családi vállalkozásban ügyvezető helyettesként, rendszergazdaként és lát el feladatokat, nyaranta meg vőfély-ceremóniamesterként járul hozzá az ifjú párok egyik legszebb napjához.
Elmondása szerint ez a 3 munka egyben a hobbija is, amik mellett ha marad ideje, szívesen kapcsolódik ki a természetben kirándulva vagy gokart pályán száguldozva.

Pin It

» » Sajó Dániel
On 2015-07-05
By

Comments are closed.

« »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com