Jótékonysági hangverseny a Hospice alapítvány javára

Események, hírek, Protokolláris Megjelenések Jótékonysági hangverseny a Hospice alapítvány javára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Honvéd Férfikar október 18-án jótékonysági hangversenyt ad az életük utolsó szakaszában lévő, gyógyíthatatlan daganatos felnőttek, gyermekek méltó gondozását végző Magyar Hospice Alapítvány javára. A hangverseny helyszíne: Országúti Ferencesek Temploma, Bp. Margit krt. 23. Időpontja: 2017. október 18-a, szerda, 19 óra.

Az est során fellép a SaxOrgan együttes is, tagjai: Nagy László Adrián – orgona és Zsemlye Sándor „Zsömi” – szaxofon. A műsorban elhangzanak a szakrális zeneirodalom gyöngyszemei, pl J. S. Bach: Korálja a 147. kantátából, és Ária (Vergnügte ruh) a 170. kantátából. Felcsendül az Agni parthene bizánci ortodox himnusz, Fauré egy-egy műve. A hangversenyen Nagy László Adrián zeneszerzőként is bemutatkozik. A koncert karmestere: Riederauer Richard.

Jegyek a helyszínen válthatók 1000 forintos támogatói áron, amellyel 20 értékes ápolási percet ajándékoznak egy gyógyíthatatlan daganatos betegnek.

Pin It

» Események, hírek, Protokolláris Megjelenések » Jótékonysági hangverseny a Hospice alapítvány...
On 2017-09-28
By

Comments are closed.

« »

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com